Moors, Jan P. C. - Seksueel bewogen Een bloemlezing

Schrijver:
Titel: Seksueel bewogen Een bloemlezing
ISBN: 9789077822128
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Tricht Uitgeverij Twello 2006 9789077822128
Bijzonderheden: grote paperback 255pp. als nieuw
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit mooi uitgegeven boek is een zeer persoonlijke bloemlezing van de auteur uit de (seksuologische) literatuur. Aan de hand van zeven thema's, plus enkele aanvullende hoofdstukken, komen 'caleidoscopisch' allerlei zaken uit de literatuur, kunst, wetenschap, levensbeschouwing, cultuur etc. aan de orde, die met seksualiteit in brede zin te maken hebben. De thema's zijn: seks is emotie, seks is communicatie, zin in seks, seks en liefde, seks en religie, ziek van seks, seks en psyche. Daarnaast wordt aandacht besteed aan seksuele codes en aan seks en gezinsregeling. De tekst is volledig gebaseerd op de gedachtewereld van de auteur. Elk hoofdstuk is uitgebreid voorzien van relevante namen (in de kantlijn) en vele illustraties (met name kunstwerken en foto's in kleur en zwart-wit). De auteur (Jan Moors) is gepensioneerd huisarts, die promoveerde op het onderwerp gezinsregeling (in 1970) en in zijn jaren als huisarts actief was op het terrein van geboorteregeling en seksualiteit en daar ook, vaak samen met zijn vrouw (Mariette Moors-Mommers), over publiceerde. Interessante, maar geen gemakkelijke bloemlezing uit de literatuur en kunst over seksualiteit - voor goed opgeleide, in het thema geinteresseerde lezers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moors, Jan P. C. - Seksueel bewogen    Een bloemlezing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.