Dijn, R. de - Liefde, leed en passie / de vrouwen van Rubens

Schrijver:
Titel: Liefde, leed en passie / de vrouwen van Rubens
ISBN: 9789056173821
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Halewijck
Bijzonderheden: 2002, hardcover met stofomslag en leeslint, goed exemplaar
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Zijn burgerlijke moeder, de adellijke minnares van zijn vader, de aan de pest gestorven eerste vrouw, zijn tweede vrouw en muze, zijn vorstelijke opdrachtgeefsters, allemaal hebben ze het leven van Rubens beïnvloed. In Liefde, leed en passie vertelt journaliste Rosine De Dijn het verhaal van de grootste schilder van zijn tijd.
De volledig van elkaar verschillende vrouwen, hun leven en lijden en het gewicht van hun verhoudingen, liefde en passie hebben grote invloed op het leven van de man wiens weelderige vrouwenportretten zo'n grote zinnelijkheid verraden. Een leven dat zowel door de dramatiek van de godsdienstoorlogen als door de grote veranderingen in de schilderkunst en de diplomatie werd gestuurd en bepaald.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dijn, R. de - Liefde, leed en passie / de vrouwen van Rubens