Hahn-Pedersen, Morten - North Sea Lights

Schrijver:
Titel: North Sea Lights
Taal: Engels
Uitgever: Fiskeri- og Sofartsmuseet
Bijzonderheden: 2003, hardcover, 103 blz. Mooi ongelezen exemplaar
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

cyclop uit Haarlem

Logo cyclop

Prijzen zijn exclusief verzendkosten (incl. luchtkussenenvelop). De aangeboden boeken verkeren in de beschreven staat. Boeken worden verstuurd via post.nl, op verzoek via DHL. De boeken worden zorgvuldig verpakt verstuurd. Na verzending is het risico voor de koper; Cyclop is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigd raken van bestellingen na verzending. Op verzoek van de koper wordt de bestelling voor kosten koper aangetekend of indien mogelijk als brievenbuspakje (verzendbewijs) verzonden.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij cyclop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met cyclop
  • Na uw bestelling ontvangen u en cyclop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van cyclop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • cyclop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.