Pete Mccarthy - McCarthy'S Bar Een zoektocht naar de Ierse id

Schrijver:
Titel: McCarthy'S Bar Een zoektocht naar de Ierse identiteit
ISBN: 9789041760548
Taal: Nederlands
Uitgever: BZZTôH/Muntinga zilverpockets 2004 9789041760548
Bijzonderheden: paperback 360pp. goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur is een Britse schrijver (van radio- en televisieseries, dit is zijn eerste boek) met Ierse roots. Dit is het verslag van een reis die hem van Cork naar Donegal voert, waar hij deelneemt aan de driedaagse pelgrimage op Station Island in Lough Derg. Onderweg beklimt hij Croagh Patrick, bezoekt pubs die de naam McCarthy dragen en ontmoet allerlei kleurrijke figuren. Zijn pogingen om in Ierland Singapore-bami te bemachtigen lopen als een rode draad door het hele boek. Ook wordt hij nogal eens geplaagd door autopech, wat ook weer komische situaties oplevert. Hoewel de auteur over de nodige zelfspot beschikt, kan hij soms de (op den duur vervelende) neiging om de 'kleurrijke figuren' als halve garen af te schilderen niet onderdrukken; en om in de vertaling het zangerige Ierse Engels met een ondefinieerbaar Nederlands dialect ('je ken wel voelen dat oe van oe leven nog nooit een dag hard heb gewerkt', blz. 38) weer te geven, is eigenlijk ook een beetje neerbuigend. Maar voor de rest: een leuk boek, dat lezers met reiservaring in Ierland een relativerende lachspiegel voorhoudt. Vergelijkbaar met Tony Hawks 'Door Ierland met een Koelkast' en het Engelstalige 'The Craic' van Mark MacCrum. Pocketeditie, kleine druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pete Mccarthy - McCarthy'S Bar   Een zoektocht naar de Ierse identiteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.