Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Ant

Schrijver:
Titel: Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn
Taal: Nederlands
Uitgever: Medema
Bijzonderheden: In goede staat - zie de foto's - christelijk
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 1,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Crabb, Lichtpunt in het lijden 1e druk is een boek van Larry Crabb uitgegeven bij Uitgeversgroep Jongbloed. ISBN 9789063532703

Waar moet je heen als je niet meer weet waar je heen moet? Als je verlegen zit om hoop en hulp om het roer om te gooien, waar vind je die dan? Hol je naar een therapeut? Ga je in groepstherapie? Is gebed, bijbelstudie of meditatie het antwoord? Zijn je problemen lichamelijk en heb je medicijnen nodig? Zou er ook niet sprake van demonische invloeden kunnen zijn? En wie kan helpen in die geestelijke strijd? Maar er zijn nog heel andere, niet onderzochte mogelijkheden die nieuwe hoop kunnen bieden.
Recensie(s)
Mensen met pijn en verdriet leven veelal in verwarring en weigeren zich bij hun ellende neer te leggen. Zij stellen vragen, die om een antwoord dwingen. Klinisch psycholoog dr. Larry Crabb herkent deze problematiek en samen met collega-therapeut dr. Dan B. Allender laat hij zien wat het betekent hulp te krijgen. Ze hebben vier fundamentele vragen opgesteld, namelijk: wat is er mis, wie kan helpen, wat zal de hulpverlener doen, en waarop mag ik hopen als ik hulp zoek? Die vier vragen worden in evenzovele hoofdstukken ondergebracht en vanuit christelijk perspectief van een uitvoerig antwoord voorzien. De kracht van het evangelie wil een brug zijn tussen hen die lijden en de hulpverlener, maar niet minder binnen de kerkelijke gemeenschap. Het boek is een rijke bron voor wie pijn lijdt en hulp zoekt, maar ook elke hulpverlener kan hier zijn/haar voordeel mee doen.
(Biblion recensie, Ds. Jenno Sijtsma.)
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn Crabb, Larry & Allender, Dan B. - Lichtpunt in het lijden - Antwoorden op vier vragen voor mensen met pijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.