Tamaro Susanna - Luister naar je Stem

Schrijver:
Titel: Luister naar je Stem
Taal: Nederlands
Uitgever: Rothschild en Bach
Bijzonderheden: Paperback Als nieuw
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Martha's moeder stierf toen ze vier jaar oud was, haar vader heeft ze nooit gekend en haar grootmoeder Olga lijdt aan alzheimer.

Wanneer het tot Martha doordringt dat haar laatste familielid niet lang meer zal leven, gaat ze op de zolder van het huis van Olga op zoek naar verborgen aanwijzingen. Ze vindt het dagboek van haar moeder, een filosofiestudente in de zeventiger jaren in Padova. Uit het dagboek destilleert ze een geheel ander beeld van haar vader dan zij dacht: hij was geen Turkse prins, zoals grootmoeder Olga haar had verteld, maar een veertigjarige docent filosofie.

Recensie(s)
Vierde literaire roman van de Italiaanse auteur Tamaro [1957], die 'Het hoofd in de wolken' en de internationale bestseller 'De stem van je hart' publiceerde. In 'Luister naar je stem' staan net als in 'De stem van je hart' oma en kleindochter centraal. Door de vroege dood van de moeder van Martha is zij vanaf haar vierde jaar opgevoed door haar oma Olga. Hun relatie is moeizaam en als Olga begint te dementeren en uiteindelijk sterft gaat de jonge twintiger Martha op zoek naar sporen van haar moeder en haar onbekende vader. Ze vindt op zolder brieven en langzaam begint ze haar ontstaansgeschiedenis te ontrafelen. Ze bezoekt haar vader en een oom in Israel. Op zoek naar haar wortels, die beinvloed zijn door de Shoah en de jaren zestig, ontdekt ze wie ze zelf is. Een mooie roman die meer de diepte ingaat dan 'De stem van je hart' en niet alleen qua titel maar ook qua inhoud als een vervolg erop gezien kan worden. Vanwege de filosofische, psychologische en religieuze uitweidingen geschikt voor een publiek van geoefende lezers.
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.