Wagstaff, Liz - Verf-effecten voor binnen en buiten. Een bronne

Schrijver:
Titel: Verf-effecten voor binnen en buiten. Een bronnenboek met 150 verfrecepten voor elk gewenst resultaat.
Taal: Nederlands
Uitgever: Becht, Haarlem
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1997, 191 blz., 2e druk. Met kleurenfoto's en een index.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na de inleiding volgen twee delen: a) Aan de slag, b) Schilderrecepten. In het eerste deel worden de verfsoorten, basismaterialen en alle soorten kwasten en hulpmiddelen behandeld. In het tweede deel wordt uitvoerig ingegaan op traditionele en eigentijdse afwerkingen, waardoor oppervlakken het uiterlijk van hout, steen of metaal krijgen. Het betreft dan het schilderen van wanden, deuren, vloeren, muren en meubelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale (gemengde) verf zoals Venetiaans groen, Lapisblauw, Bourgogne-rood, Ultramarijn-terracotta etc. Met deze grote variatie aan zelf samen te stellen verf kan men aan de slag. De toepassing voor het interieur leent zich nagenoeg alleen voor oude herenhuizen of boerderijen. Men moet wel een zekere artistieke aanleg bezitten, evenals voldoende vrije tijd en energie om het decor van een woning op deze wijze zelf te gaan behandelen. Het boek is rustig uitgevoerd, er staan veel goede kleurenfoto's in en met een korte maar duidelijke tekst worden alle bewerkingen goed omschreven.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.