Kessler, David - Het recht om waardig te sterven

Schrijver:
Titel: Het recht om waardig te sterven
ISBN: 9789020281590
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij - paperb.
Bijzonderheden: 1998, 218pp, i.g.st.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
HET RECHT OM WAARDIG TE STERVEN

Velen van ons zijn zich er niet van bewust dat de stervende mens ook rechten heeft. Het gaat daarbij om zaken als: eerlijke en volledige informatie voor patiënt en familie, aandacht voor persoonlijke wensen, het beleven van spiritualiteit, het betrekken van kinderen bij de dood en een respectvolle behandeling van het lichaam voor én na het overlijden. David Kessler heeft honderden mensen begeleid tijdens hun stervensproces, maar daarnaast ook familie en vrienden van nuttige en waardevolle adviezen voorzien. De verhalen in Het recht om waardig te sterven laten iets zien van de uitdagingen waar patiënten, hun familieleden en vrienden mee worden geconfronteerd. We kunnen ons laten inspireren en ontroeren door hun liefde en moed, door hun hoop, hun angsten, hun dromen en hun strijd. Het recht om waardig te sterven is een respectvol geschreven boek over voor velen moeilijk bespreekbare zaken.
Recensie(s)
Gelukkig heeft Kübler-Ross toegewijde en aandachtige leerlingen, die voortbouwen op het werk waaraan zij haar leven heeft gegeven: omgang met stervende mensen. Zelf is zij al enige jaren gestopt om zich bezig te houden met haar eigen toekomstige dood, maar haar jongere volgelingen gaan door. Een van de beste boeken van een toegewijde leerling en vriend heb ik nu gelezen. Een boek, waarvan je wilt zeggen, dat het als een soort bijbel in ieder huis te vinden zou moeten zijn. Want iedereen krijgt op een gegeven moment te maken met een stervende mens en die momenten zijn voor de meeste mensen moeilijk, want hoe ga je om met zo iemand? De auteur van dit boek is uiterst radicaal. Hij heeft regels opgesteld over rechten van de stervende mens en de uitwerking van die regels zal menigeen verbazen. Sommige lijken nieuw en schokkend, maar het hele verhaal klopt. Daar komt een aandachtig lezer achter als hij/zij zich in de plaats durft stellen van een stervende. Als werkelijk iedereen zich zou doordringen van de inhoud van dit boek zou - waarschijnlijk - het sterven van iedereen niet zo zwaar beladen meer zijn.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kessler, David - Het recht om waardig te sterven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.