HAASSE, HELLA S. (1918 - 2011) - Irundina

Schrijver:
Titel: Irundina
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido, Amsterdam/Antwerpen. 2016. Eerste druk. Gebonden (harde band). Olijfgroen linnen band met vergulde titelopdruk op rug. Met geïllustreerde schutbladen. Met geïllustreerde stofomslag. 83 pp. 13 x 18¼ x 1¼ cm. 200 gr. Omslag en binnenwerk Brigi
Bijzonderheden: Zeer fraai exemplaar. Nieuw.
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
HAASSE, HELLA S. (1918 - 2011)
Irundina


Querido, Amsterdam/Antwerpen. 2016. Eerste druk. Gebonden (harde band). Olijfgroen linnen band met vergulde titelopdruk op rug. Met geïllustreerde schutbladen. Met geïllustreerde stofomslag. 83 pp. 13 x 18¼ x 1¼ cm. 200 gr. Omslag en binnenwerk Brigitte Slangen. Omslagillustratie Sylvia Weve. Foto auteur Jeannine Govaers. ISBN-13 978-90-214-0215-4.


Toen Hella S. Haasse en haar echtgenoot in de jaren tachtig in Parijs woonden, werkte Irundina, een jonge Portugese vrouw, als schoonmaakster bij hen thuis. Ze was als klein meisje uit een arm gezin in het verpauperde Portugal illegaal naar Frankrijk gekomen om geld te verdienen voor haar achtergebleven familieleden. Zonder verblijfsvergunning - aldoor op de vlucht en nergens echt gewenst - bleef ze sterk en vol hoop op een betere toekomst. Irundina's aangrijpende verhaal is door Hella S. Haasse met mededogen maar nergens sentimenteel opgetekend. Sylvia Weve maakte er schitterende tekeningen bij.


Zeer fraai exemplaar. Nieuw.Booknumber: 21072
Verder lezen

Willy Demacker Books

Willy Demacker Books uit Amsterdam

Logo Willy Demacker Books

Meer boeken en ook vinyl treft u aan op mijn website

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

HAASSE, HELLA S. (1918 - 2011) - Irundina HAASSE, HELLA S. (1918 - 2011) - Irundina

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Willy Demacker Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Willy Demacker Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Willy Demacker Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Willy Demacker Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Willy Demacker Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.