Duinker, Kees & René Gort (tekeningen) - Onbekommerd ..... De

Schrijver:
Titel: Onbekommerd ..... De wandelingen van Jac P. Thysse
ISBN: 9789060107423
Uitgever: Strengholt's Boeken - paperb.
Bijzonderheden: 2002, 128 blz. i.g.st.
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
Beschrijvingen van twintig natuurwandelingen/bezoekjes in gebieden of plaatsen waar Thijsse ook geweest is, o.a. Thijsse's Hof, Texel, langs enkele beken, enkele duinreservaten en landgoederen enz. Thijsse verwerkte vaak heel aardige natuurwaarnemingen in zijn stukjes. Duinker vervalt helaas meestal in de inhoudsloze beschrijvingen die we kennen van b.v. 'Ontdek je plekje', maar dan nu op de natuur gericht. De citaten van Thijsse zijn het leesbaarste in dit boekje. Verder nog een inleiding over Thijsse, een algemene inleiding over het boekje en een aanhangsel met informatie hoe de beschreven gebieden en terreinen te bereiken. Bevat niet onaardige pentekeningen. Aangezien Thijsse's originele beschrijvingen beter zijn is dit in feite een overbodig boekje.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.60 DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Duinker, Kees & René Gort (tekeningen) - Onbekommerd ..... De wandelingen van Jac P. Thysse

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.