boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Pauvert, J.J. - Markies de Sade in levenden lijve/1, Een natuur

Schrijver:
Titel: Markies de Sade in levenden lijve/1, Een natuurlijke onschuld
ISBN: 9789068012194
Taal: Nederlands
Uitgever: Prom, Uitgeverij De
Bijzonderheden: 1991, Paperback, goede staat 9789068012194 053 pakket Als er ooit nog eens een boek verschijnt over moderne uitgevers die niet alleen aan inkomsten dachten, verdient daarin - naast Johan Polak - zeker Jean-Jacques Pauvert een ereplaats. Want de ma
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als er ooit nog eens een boek verschijnt over moderne uitgevers die niet alleen aan inkomsten dachten, verdient daarin - naast Johan Polak - zeker Jean-Jacques Pauvert een ereplaats. Want de manier waarop de laatste zich, behalve met de uitgave van het werk van Le Marquis de Sade, ook met diens levensachtergronden bezighield, kan als voorbeeldig voorbeeld gelden van het tegendeel van elk modern winstbejagmanagement. Pauvert nam niet alleen reeds op 20-jarige leeftijd het risico zijn naam als uitgever te 'bezoedelen' door die aan Sade te verbinden, nee, hij ging nog verder: zijn integere aanpak leidde ertoe dat hij nu - als 65-jarige - in levende lijve samen met Sade als 'Verlichter' figureert, twee eeuwen overbruggend in een magistraal werk waarvan het eerste deel ('Een natuurlijke onschuld') thans in vertaling is verschenen. Pauverts Sade-biografie biedt een ánder voordeel: dat van de twijfel. Zonder te veroordelen laat hij Sade zien zoals hij was in de periode 1740-1783, als kind, jongen, man, echtgenoot, vader, maar ook als de gevangene der vreemde hartstochten die in wezen niets menselijks-vreemds blijken te hebben.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pauvert, J.J. - Markies de Sade in levenden lijve/1, Een natuurlijke onschuld