Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Karl May - Jacht op een moordenaar

Schrijver:
Titel: Jacht op een moordenaar
ISBN: 9789036606929
Taal: Nederlands
Uitgever: rebo
Bijzonderheden: 1991 geb 367pp, zgan, 9789036606929 491 Vervolg op 'Krüger Bei, de oppermachtige' en tevens laatste deel van een trilogie
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vervolg op 'Krüger Bei, de oppermachtige' en tevens laatste deel van een trilogie. De jacht op de valse erfgenaam wordt door ziekte van Winnetou vertraagd waardoor Jonathan Melton dankzij zijn sprekende gelijkenis met de door Thomas Melton vermoorde erfgenaam de Huntermiljoenen in de wacht sleept. Samen met zijn verloofde Judith, z'n vader Thomas en oom Harry vlucht hij naar de geheime vesting van Judith ver weg in het Wilde Westen. Na veel afwisselende, spannende en dramatische gebeurtenissen, waarbij Thomas Melton zijn broer Harry vermoordt, lukt het Winnetou en Old Shatterhand de erfenis terug te krijgen en deze aan de overige erfgenamen te overhandigen. Jonathan belandt in de gevangenis en zijn vader Thomas pleegt zelfmoord uit wroeging over de door hem begane broedermoord. Deze uitgave houdt net als de W&L-uitgave 'Old Shatterhand deel 3' de Duitse indeling aan terwijl aan de Spectrum- en de Kadmosuitgave (beide getiteld 'De dood van Winnetou') het tweede verhaal uit 'Winnetou III' is toegevoegd. Eigentijdser Nederlands. Rode serie-omslag met logo en lelijke voorplaat. Voor 13 jaar en ouder en volwassenen.
(Biblion recensie, Ines Stassen.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karl May - Jacht op een moordenaar