boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

nieuwenhoven, p.j. van - Elementen van ons bestaan

Schrijver:
Titel: Elementen van ons bestaan
ISBN: 9789080070011
Uitgever: Wereld Revue Nederland
Bijzonderheden: 1991 Gebonden, 240pp nieuwstaat 9789080070011 072 Waarschuwend, lerend en suggererend, wordt naast wrange constateringen geprobeerd bewustwording te stimuleren. Wat is met het oog op de komende generatie noodzakelijker in deze tijd? Alleszins leesbaa
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gegroepeerd rond de vier oer-elementen, die het leven op de aarde bepalen, wordt de aanklacht tegen het misbruik daarvan door de mens, stap voor stap duidelijk. Gericht op winstbejag, economische vooruitgang heet dat, wordt voorbijgegaan aan natuurlijke waarden, uitgebalanceerde evenwichten, draagkracht van ecosystemen. In al de jaren van ontwikkeling heeft de mensheid nog niet geleerd zich ìn in plaats van bòven de natuur te plaatsen. Een roekeloos spel met het eigen voortbestaan. Zeer veel uiterst fraai fotomateriaal. De tekst bestaat uit beschrijvingen van landschappen, verhalen, gebeurtenissen en perspectieven en mogelijkheden voor de toekomst. Waarschuwend, lerend en suggererend, wordt naast wrange constateringen geprobeerd bewustwording te stimuleren. Wat is met het oog op de komende generatie noodzakelijker in deze tijd? Alleszins leesbaar. Voor jongere lezers vanaf ca. 12 jaar meer een kijkboek.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

nieuwenhoven, p.j. van - Elementen van ons bestaan