boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

zelazny, roger - Hoven van chaos ; Het spel van Merlijn

Schrijver:
Titel: Hoven van chaos ; Het spel van Merlijn
ISBN: 9789027424822
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 1990. Paperback / softback, 320 pag goede staat 9789027424822 071 De wereld van Amber is een wereld waarin betovering aan de macht is en de technologie verstek laat gaan. Hij wordt geregeerd door verschillende fysieke wetten en een machtige familie
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De wereld van Amber is een wereld waarin betovering aan de macht is en de technologie verstek laat gaan. Hij wordt geregeerd door verschillende fysieke wetten en een machtige familie van elkaar bestrijdende prinsen en prinsessen.
Zij kunnen alleen bestaan via een oneindig aantal schaduwwerelden, waarvan de onze er slechts een is, door middel van hun eigen genetische bekwaamheden en toverachtige vaardigheden.

Merle Corey is een jonge, briljante computerontwerper in San Fransico. Maar ook is hij Merlijn, zoon van Corwin - de verdwenen prins van Amber - en erfgenaam van zijn vaders wonderbaarlijke krachten, en iemand is vastbesloten hem te doden.

Nu moet hij een wanhopige vluchttocht door Schaduw ondernemen om te ontsnappen aan de mysterieuze kracht die zijn leven bedreigt... en om het dodelijke geheim te beschermen dat zijn beide werelden zou kunnen vernietigen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

zelazny, roger - Hoven van chaos ; Het spel van Merlijn