Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

De Loopgravenoorlog. De volledige geschiedenis van de eerste wereldoor

Schrijver:
Titel: De Loopgravenoorlog. De volledige geschiedenis van de eerste wereldoorlog in 5 DVD's + Het boekje "IJzeren Doodskisten". Paperback 151 pagina's.
ISBN: 978908510453790
Taal: Nederlands
Uitgever: Dutch Filmworks bv
Bijzonderheden: 2007,
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info: Betreft Wereld Oorlog 1.: Het geheel bestaat uit een mooie blikken trommel, waarin een map met 5 DVD;s en een boekje zit.
Wordt degelijk verpakt en per Track & Trace verzonden. Of ophalen, is ook prima.

Niet op zondag.

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De Loopgravenoorlog. De volledige geschiedenis van de eerste wereldoorlog  in 5 DVD's + Het boekje "IJzeren Doodskisten". Paperback 151 pagina's.  - De Loopgravenoorlog. De volledige geschiedenis van de eerste wereldoorlog  in 5 DVD's + Het boekje "IJzeren Doodskisten". Paperback 151 pagina's.  - De Loopgravenoorlog. De volledige geschiedenis van de eerste wereldoorlog  in 5 DVD's + Het boekje "IJzeren Doodskisten". Paperback 151 pagina's.  - De Loopgravenoorlog. De volledige geschiedenis van de eerste wereldoorlog  in 5 DVD's + Het boekje "IJzeren Doodskisten". Paperback 151 pagina's.  - De Loopgravenoorlog. De volledige geschiedenis van de eerste wereldoorlog  in 5 DVD's + Het boekje "IJzeren Doodskisten". Paperback 151 pagina's.