Fridriech Bóer - Alles úber en Schiff und seine ladung

Schrijver:
Titel: Alles úber en Schiff und seine ladung
Taal: Duits
Uitgever: Herder Feiburg
Bijzonderheden: boek is in goede staat
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info: Boek uit 1962 / Buch aus 1962

Techno en Erfgoed

Techno en Erfgoed uit Papendrecht

Logo Techno en Erfgoed

Techno en Erfgoed is gespecialiseerd in technische en maritiemeboeken. Ook voor prenten , gravures oude waardepapieren bent u bij Techno en Erfgoed aan het juiste adres . Verzendkosten op aanvraag en onderhandelen over meerdere boeken tegelijk behoort tot de mogelijkheden. Auch fur Deutsche bücher We have also Englisch books. Zoekt u een boek , titel of een boek over een speciaal onderwerp wij gaan voor u op zoek.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fridriech Bóer - Alles úber en Schiff und seine ladung Fridriech Bóer - Alles úber en Schiff und seine ladung Fridriech Bóer - Alles úber en Schiff und seine ladung Fridriech Bóer - Alles úber en Schiff und seine ladung

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Techno en Erfgoed

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Techno en Erfgoed
  • Na uw bestelling ontvangen u en Techno en Erfgoed een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Techno en Erfgoed vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Techno en Erfgoed kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.