Zalotoecha, V. - De laatste communist

Schrijver:
Titel: De laatste communist
ISBN: 9789044604047
Uitgever: Prometheus BV Vassallucci, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2004 ppb als nieuw, 256pp, 51 9789044604047 De jonge Ilja Petsjonkin heeft zes jaar aan een prestigieus college in Zwitserland gestudeerd. Nu keert hij naar Rusland terug, waar zijn trotse en puissant rijke ouders hem met open armen ontvagen. Maar Il
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De jonge Ilja Petsjonkin heeft zes jaar aan een prestigieus college in Zwitserland gestudeerd. Nu keert hij naar Rusland terug, waar zijn trotse en puissant rijke ouders hem met open armen ontvagen. Maar Ilja heeft geen oog voor de rijkdom die zijn vader – een boerse oligarch – heeft vergaard. Erger nog: zoonlief blijkt zich tot het communisme te hebben bekeerd en een grote bewondering voor revolutionairen te koesteren. Samen met twee zwerfjongeren bindt hij de strijd aan met het roverskapitalisme van zijn vader. Er volgt een dramatische ontknoping, een Griekse tragedie waardig…
De laatste communist van Valeri Zalotoecha is het hilarische en toch aangrijpende verhaal van een klassiek vaders-en-zonenconflict, gesitueerd in het maffiose Rusland van nu. Het boek is door de Russische kritiek herhaaldelijk met het werk van Dostojevske en Toergenjev vergeleken. Toch is De laatste communist een typische exponent van het nieuwe Russische proza, waarin humor, een hoog verteltempo en rake dialogen vooropstaan.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zalotoecha, V. - De laatste communist

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.