boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Liempt, A. van - Andere tijden / IV / sterke verhalen, die nog

Schrijver:
Titel: Andere tijden / IV / sterke verhalen, die nog waar zijn ook
ISBN: 9789020407297
Uitgever: Veen, L.J.
Bijzonderheden: 2003, ppb 253pp,als nieuw 9789020407297 072Het televisieprogramma Andere Tijden wordt vanaf zijn eerste uitzending in maart 2000 overladen met complimenten van recensenten en kijkers. Vooral de originaliteit van de onderwerpkeuze en het gedegen histo
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het televisieprogramma Andere Tijden wordt vanaf zijn eerste uitzending in maart 2000 overladen met complimenten van recensenten en kijkers. Vooral de originaliteit van de onderwerpkeuze en het gedegen historisch onderzoek vallen bij honderdduizenden in de smaak. De resultaten van het afgelopen televisieseizoen staan in dit boek. Deze vierde editie van Andere Tijden bevat tal van opmerkelijke verhalen.


Uit de Tweede Wereldoorlog: de eenzaamheid en het moeizaam geploeter van minister-president Gerbrandy in Londen. Maar ook het ongelooflijke verhaal van het Philips-Kommando, een groep gevangenen in concentratiekamp Vught die hun leven te danken zeggen te hebben aan Philips.

Uit de sector naoorlogse trends: de revolutie in ons eetpatroon door de onweerstaanbare invloeden uit het buitenland. Maar ook het verhaal over de eerste Nederlandse reageerbuisbaby, voorafgegaan door een groot aantal mislukte pogingen.

Uit de sector typisch Nederlandse conflicten: de strijd rond zwakzinnigeninrichting Dennendal, uiteindelijk beslecht met een politie-inval. Maar ook de onnavolgbare ruzie tussen de schrijver W.F. Hermans en de Rijksuniversiteit Groningen.
En uit de overige sectoren: het verhaal over de onstuitbare stroom hulpgoederen die het buitenland naar Nederland stuurde na de watersnoodramp van 1953. Maar ook de treurigste ervaring van rooms-katholiek Nderland, het totaal mislukte pausbezoek van 1985.

Het is maar een greep uit de verrassende en leerzame verhalen die de redactie van Andere Tijden uit de archieven en de geheugens van de betrokkenen heeft opgetekend. Sterke verhalen, die nog waar zijn ook.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Liempt, A. van - Andere tijden / IV / sterke verhalen, die nog waar zijn ook