BOEK is momenteel afwezig,BOEK heeft de volgende melding achtergelaten:

VAN 24 JANUARI t/m 17 FEBRUARI 2023 BEN IK AFWEZIG. U KUNT DAN WEL BOEKEN BESTELLEN. BESTELDE BOEKEN WORDEN VOOR U GERESERVEERD. AFHALEN EN VERZENDEN VAN UW BESTELLING KAN DAN NA 17 FEBRUARI 2023 PLAATSVINDEN.

De verkoper verwacht te reageren na 18-02-2023

Groenendijk, Paul & Piet Vollaard - Gids voor moderne architect

Schrijver:
Titel: Gids voor moderne architectuur in Rotterdam / Guide to modern architecture in Rotterdam
Taal: Nederlands
Uitgever: 010, 1987
Bijzonderheden: ingenaaid / 22x15 / 54p / zww foto's / vlekjes op de snee/ brievenbustarief of ophalen
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)

BOEK uit Utrecht

particulier
CHECK NA HET BESTELLEN OOK UW SPAMBOX/RECLAMEBOX. HET KOMT VOOR DAT MIJN E-MAILS ONBEDOELD DAARIN TERECHT KOMEN.
Boeken kunnen op afspraak worden opgehaald in Utrecht centrum. Bij verzending worden verzendkosten in rekening gebracht. Bij vermelding brievenbus zijn de kosten binnen NL 3,65 euro (thuisbezorgd per PostNL brievenbuspost). Bij vermelding pakket zijn de kosten binnen NL 5,75 euro (thuisbezorgd per DHL) of 4,50 euro (afgehaald bij een DHL pakketpunt). Eventueel kunnen zendingen worden gecombineerd. Uw bestelling wordt goed verpakt. De gebruikte verzendmaterialen zijn zoveel mogelijk hergebruikt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOEK

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOEK
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOEK een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOEK vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOEK kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.