Hoogeveen, J. - Gesprekken met Paulus, 1989-1992 / een weg naar

Schrijver:
Titel: Gesprekken met Paulus, 1989-1992 / een weg naar vrede, harmonie en heelheid van de schepping
ISBN: 9789065560247
Taal: Nederlands
Uitgever: Sigma & De Ster
Bijzonderheden: Paperback, in zeer goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is door channeling, d.w.z. het schrijven door inspiratie, ontstaan. De auteur van de teksten maakt zich bekend als de vroegere apostel Paulus. Kern van zijn boodschap is dat een nieuwe aarde bezig is geboren te worden, dat de oude wereld van oorlog, ziekte en disharmonie ten onder zal gaan en dat Christus als kracht komt om de hele mensheid te bezielen.
Dit boek richt zich met name tot mensen binnen de traditioneel christelijke kerken.
Dr.Joanne Klink schreef het voorwoord en diverse commentaren bij de tekst.

De auteur, vertrouwd met het occulte milieu, heeft doorgevingen ontvangen van een persoonlijkheid die zich de apostel Paulus noemt. In zijn mededelingen van gene zijde spreekt hij over vrede, liefde, verdraagzaamheid, God in de mens, de Christus, verandering, komende nieuwe tijd, etc. Bij de doorgevingen zijn bijbelteksten gezocht, soms toelichtingen gegeven en vragen gesteld aan Paulus door de theologe J. Klink (die eveneens de inleiding schreef). Verder zijn er positieve reakties van lezers opgenomen. De boodschap in deze doorgevingen stemt overeen met de in modern-esoterische kring gangbare opvattingen; de invloed van de - oudere - theosofie is herkenbaar. Hoewel de auteur van mening is dat Paulus door haar sprak, is er geen reden deze uitspraak als objektief waar te beschouwen. Inhoudelijke overeenkomsten met de bijbelse Paulus zijn er nauwelijks. We kunnen konstateren dat het boek een aantal niet te diepgravende, vrij algemene esoterisch-theosofische opvattingen over mens en wereld biedt. Er bestaat echter interessantere en diepere doorgevingsliteratuur.
(Biblion recensie, R. Kranenborg.)
Verder lezen

Queeste uit Assen

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoogeveen, J. - Gesprekken met Paulus, 1989-1992 / een weg naar vrede, harmonie en heelheid van de schepping

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Queeste

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Queeste
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Nearchus CV
    Kamer van Koophandel nummer: 01072202

  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Queeste kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.