Stenberg, Birgitta - Liefde in Europa

Schrijver:
Titel: Liefde in Europa
ISBN: 9789052268767
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: 2002, 512 pp hardcover gebonden met stofomslag, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Birgitta Stenberg - Liefde in Europa
(De Geus)
ISBN 9052268762
uitgave uit 2002
512 pp hardcover gebonden met stofomslag
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

De zeventienjarige Birgitta Stenberg trekt vanuit het bekrompen Stockholm van de jaren naar de mondaine centra van Europa. Haar enige doel is levenservaring op te doen en schrijfster te worden. In Parijs verkeert ze al snel in kringen van kunstenaars en levensgenieters. Ze ontmoet er haar landgenoot Paul Andersson. Een jonge romantische dichter, met wie ze het nachtleven verkent. Na vele omzwervingen door Europa belandt ze ten slotte in Rome. Daar begint ze een verhouding met de in ballingschap levende Egyptische koning Faroek.Recensie(s)De Zweedse schrijfster (1932) publiceerde in dertig jaar een reeks autobiografische romans. Dit is de eerste die in vertaling verschijnt. Het boek is in de ik-vorm geschreven als een scherp, humoristisch en uiterst erotisch verhaal over de ontmoeting van een jong, opstandig en mooi meisje met de Europese bohemiens van de jaren vijftig. De 17-jarige Brigitta verlaat na een weinig succesvol schoolbezoek haar burgerlijke familie met zijn seksuele dubbele moraal en het bekrompen Stockholm. Bewust zoekt zij de onzekerheden in de Europese centra op om levenservaring op te doen en haar plan om schrijfster te worden te verwezenlijken. Op fascinerende wijze beschrijft Stenberg haar reis naar Parijs, Cannes, Capri, Tunis en Rome. Sensibel en choquerend tegelijkertijd doet zij verslag van haar seksuele belevenissen met zowel mannen als vrouwen. Haar opportunisme en haar intelligentie brengen haar in contact met de culturele en maatschappelijke elite van die tijd, met als klapstuk een hevige verhouding met de voormalige Egyptische koning Farouk. Onthutsend openhartig wisselen elkaar in snel tempo onzekerheid, cynisme, brutaliteit en onrust af van een meestal immorele jong-volwassene. Meeslepend beeld van een kleurrijk maar ook verontrustend vrouwenleven. Gebonden; kleine druk.

Prijs €7,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stenberg, Birgitta - Liefde in Europa Stenberg, Birgitta - Liefde in Europa Stenberg, Birgitta - Liefde in Europa

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.