Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Sasson jean p. - Sultana

Schrijver:
Titel: Sultana
ISBN: 9789022980927
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 1992 Paperback / softback, redelijke staat 207 pag Jean P. Sasson Sultana is een prinses van het huis Al Sa'ud, de koninklijke familie van Saudi-Arabi Hoewel ze omringd is door immense rijkdom en luxe, leeft Sultana in een gouden kooi. Want in Saudi-
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jean P. Sasson
Sultana is een prinses van het huis Al Sa'ud, de koninklijke familie van Saudi-Arabi Hoewel ze omringd is door immense rijkdom en luxe, leeft Sultana in een gouden kooi. Want in Saudi-Arabi waar de geboorte van meisjes niet wordt geregistreerd, waar meisjes van dertien worden uitgehuwelijkt aan mannen die vijf keer zo oud zijn en waar opstandige jonge vrouwen worden gestenigd, voeren mannen nog steeds de boventoon.
Prinses Sultana heeft de moed om in dit boek het barbaarse lot van alle vrouwen in haar land aan de kaak te stellen. Haar werkelijke naam kan zij echter niet onthullen, omdat ze daarmee niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van haar dochters op het spel zet. Daarom heeft zij haar dagboekaantekeningen toevertrouwd aan Jean Sasson, die het ongelooflijke en tragische levensverhaal van de prinses vertelt.
Van dezelfde auteur:
Sultana's dochters
Sultana's droom
Kinderen van het beloofde land
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sasson jean p. - Sultana