Aalberse - Bob en daphne een prille liefde

Schrijver:
Titel: Bob en daphne een prille liefde
ISBN: 9789060572887
Uitgever: Omega Media Publis.
Bijzonderheden: 1981, Paperback / softback,goede staat Een herdruk van het beroemde, c.q. beruchte liefdesverhaal van een twaalfjarig meisje en een zestienjarige jongen. Het meisje is van vrij eenvoudige komaf en de jongen stamt uit een rijk, zeer cultureel milieu,
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een herdruk van het beroemde, c.q. beruchte liefdesverhaal van een twaalfjarig meisje en een zestienjarige jongen. Het meisje is van vrij eenvoudige komaf en de jongen stamt uit een rijk, zeer cultureel milieu, waarin zeer vrije normen gehanteerd worden. Het boek, spelend rond de Tweede Wereldoorlog, beschrijft op een zeer open manier de, vooral sexuele, ontwikkeling, die de hoofdpersonen doormaken. Toen dit boek aan het eind van de zestiger jaren verscheen, laaide er een storm van protesten op. De inmiddels wat verruimde moraal zal die storm waarschijnlijk niet opnieuw aanwakkeren, hoewel er ook nu voor velen nog wel een immoreel toontje zal doorklinken. Op een enkele uitdrukking na (mieters!) is dit baanbrekende boek verrassend weinig gedateerd. Het is voor velen waarschijnlijk aardig om (nog eens) te lezen wat zo'n vijfentwintig jaar geleden eigenlijk niet mocht.

(NBD|Biblion recensie, R.F. van Amerongen)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aalberse - Bob en daphne een prille liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.