boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Culicchia, G. - Dekking zoeken

Schrijver:
Titel: Dekking zoeken
ISBN: 9789041400147
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Bijzonderheden: 1995 ppb 159pp zgan 9789041400147 119 Debuutroman van een nieuwe Italiaanse schrijver. Verveeld door het leven, overal tegenaanschoppend, zich nergens thuisvoelend, ruziemakend met zijn vader, die zijn tijd doodt met het kijken naar de dagelijkse qui
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Debuutroman van een nieuwe Italiaanse schrijver. Verveeld door het leven, overal tegenaanschoppend, zich nergens thuisvoelend, ruziemakend met zijn vader, die zijn tijd doodt met het kijken naar de dagelijkse quizzen op de televisie, besluit de twintigjarige, uit een arm gezin komende Walter dienst te weigeren om op die manier zijn levensbeslissing uit te stellen. Na het vervullen van zijn alternatieve dienstplicht besluit hij alsnog te gaan studeren, wat hem echter ook niet bevalt. Hij ontmoet een meisje dat hem een mondaine wereld invoert. Ook bij haar kan hij zich niet nestelen. Uiteindelijk besluit hij, ten einde raad, schrijver te worden, een al langer sluimerend verlangen. Hij gaat in een boekhandel werken en wordt plotsklaps verliefd. Zeer snel geschreven roman, vergelijkbaar met het werk van de Belg Herman Brusselmans. Bekroond met de Premio Montblanc 1993. Omslag met afbeelding van in gedachten verzonken mannelijk naakt; normale druk.
(Biblion recensie, L. van Mastrigt.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Culicchia, G. - Dekking zoeken