Culicchia, G. - Dekking zoeken

Schrijver:
Titel: Dekking zoeken
ISBN: 9789041400147
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers
Bijzonderheden: Paperback / softback, nieuwstaat Debuutroman van een nieuwe Italiaanse schrijver. Verveeld door het leven, overal tegenaanschoppend, zich nergens thuisvoelend, ruziemakend met zijn vader, die zijn tijd doodt met het kijken naar de dagelijkse qu
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Debuutroman van een nieuwe Italiaanse schrijver. Verveeld door het leven, overal tegenaanschoppend, zich nergens thuisvoelend, ruziemakend met zijn vader, die zijn tijd doodt met het kijken naar de dagelijkse quizzen op de televisie, besluit de twintigjarige, uit een arm gezin komende Walter dienst te weigeren om op die manier zijn levensbeslissing uit te stellen. Na het vervullen van zijn alternatieve dienstplicht besluit hij alsnog te gaan studeren, wat hem echter ook niet bevalt. Hij ontmoet een meisje dat hem een mondaine wereld invoert. Ook bij haar kan hij zich niet nestelen. Uiteindelijk besluit hij, ten einde raad, schrijver te worden, een al langer sluimerend verlangen. Hij gaat in een boekhandel werken en wordt plotsklaps verliefd. Zeer snel geschreven roman, vergelijkbaar met het werk van de Belg Herman Brusselmans. Bekroond met de Premio Montblanc 1993. Omslag met afbeelding van in gedachten verzonken mannelijk naakt; normale druk.
(Biblion recensie, L. van Mastrigt.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Culicchia, G. - Dekking zoeken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.