Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw

Schrijver:
Titel: Ezechiëls Schaduw
Taal: Nederlands
Uitgever: Voorhoeve (christelijk)
Bijzonderheden: In goede staat - zie de foto's - christelijk
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 1,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Voor eht eerst van zijn leven krijgt bestseller-auteur Ian Merchant geen letter op papier. Zijn hele wereld is in beroering sinds hij Christus als zijn Heer heeft aanvaard. De mensen in zijn omgeving zeggen dat hij veranderd is, maar Ian twijfelt eraan of hij nu wel echt een 'nieuwe schepping' is. In elke boekhandel staan de schappen vol met zijn horrorromans. Is dat wel te rijmen met zijn christelijke geloof? En sinds zijn vriend op een gruwelijke wijze om het leven is gekomen, komt er geen woord over dood en verschrikkingen meer uit lans pen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw Long, David Ryan - Ezechiëls Schaduw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.