Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Sussman - Vegetarisch alternatief

Schrijver:
Titel: Vegetarisch alternatief
ISBN: 9789024643295
Taal: Nederlands
Uitgever: Bosch & Keuning
Bijzonderheden: 1980, Ppb, 271pp goede staat 9789024643295 032 Voor geinteresseerden, reformwinkels. Ook bruikbaar voor skripties en spreekbeurten middelbaar en hoger onderwijs. Een reeel pleidooi voor het eigenlijke vegetarisme in al zijn varieteiten.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het thema van dit boek komt erop neer aan te tonen, dat er niets extreems of riskants is aan een weloverwogen en uitgebalanceerd vegetarisch dieet: "doordacht vegetarisme". Het behandelt hiertoe diverse aspekten welke leiden tot voor- of afkeur van vegetarisme. Alternatieven voor dierlijke voedingsmiddelen worden uitgebreid behandeld, konkreet in onder meer recepten, die echter wel enigszins op de Amerikaanse situatie geent zijn. Kleingedrukt lettertype, vrij overzichtelijke indeling, redelijke inhoudsopgave, vlotte stijl, niet geillustreerde-verzorgde paperback. Voor geinteresseerden, reformwinkels. Ook bruikbaar voor skripties en spreekbeurten middelbaar en hoger onderwijs. Een reeel pleidooi voor het eigenlijke vegetarisme in al zijn varieteiten.

(NBD|Biblion recensie, D.M. van Helden-Pol)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sussman - Vegetarisch alternatief