boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hromic, A. - Jin-Shei

Schrijver:
Titel: Jin-Shei
ISBN: 9789022537770
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2004, Paperback / softback, goede staat Jin-shei: een groep vrouwen die een eed hebben afgelegd aan elkaar waardoor zij voor het leven verbonden zijn in een geheime zusterschap. Jin-shei-vrouwen hebben een eigen taal die van generatie op generatie do
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jin-shei: een groep vrouwen die een eed hebben afgelegd aan elkaar waardoor zij voor het leven verbonden zijn in een geheime zusterschap. Jin-shei-vrouwen hebben een eigen taal die van generatie op generatie doorgegeven wordt, zodat de onderlinge verhalen geheim kunnen blijven voor mannen en buitenstaanders. Jin-shei is verboden voor mannen en overstijgt elke sociale klasse. Een gunst gevraagd in naam van jin-shei dient altijd gehonoreerd te worden.

Ik heb in drie keizerrijken geleefd. Mijn tijd was er een van liefde en vuur, van pijn, verlies, vreugde, verdriet, vrolijkheid, hebzucht en hoogmoed, dromen en verraad. Mijn wereld was er een van familie, voorouders en jin-shei, het zusterverbond van vrouwen die de maatschappij vormde waarin ik werd geboren.

Ik hoorde in mijn wereld, en die wereld was de mijne ; en toch was het maar een nietig hoekje van het keizerrijk waarin ook ik mijn kleine rol speelde.

Alle vrouwen in Syai kregen het geschenk van de geheime eed, die eeuwigdurende belofte, de onverbrekelijke band. Ik deelde mijn eigen leven met een genezer, een alchemist, een wijze, een soldaat, een zigeuner, een rebellenleider, een liefhebbende geest en een keizerin die van onsterfelijkheid droomde en ons bijna allemaal had vernietigd. De jaren van de zusterschap. De jaren van jin-shei.

Kito-Tai
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hromic, A. - Jin-Shei