Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Mierlo, Joost van, Dijk, Bert van - Bestuur onder vuur / de mac

Schrijver:
Titel: Bestuur onder vuur / de machtstrijd om VNU
ISBN: 9789047000525
Taal: Nederlands
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheden: 2007, 256pp, Paperback zgan 9789047000525 487 Eind jaren negentig is vnu nog een traditioneleNederlandse uitgeverij met tijdschriften alsMargriet en Libelle en regionale dagbladen alsDe Gelderlander. Binnen enkele jaren vindt eenvolledige m
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eind jaren negentig is vnu nog een traditionele Nederlandse uitgeverij met tijdschriften als Margriet en Libelle en regionale dagbladen alsDe Gelderlander. Binnen enkele jaren vindt eenvolledige metamorfose plaats. De overname van het Amerikaanse ims Health moet de transformatie naar een concern dat marketinginformatie verzamelt en verkoopt, voltooien. Maar opstandige aandeelhouders houden de overname van ims Health tegen. De hevige confrontatie tussen bestuur en aandeelhouders en de uiteindelijk onvermijdelijke overname van vnu zelf zijn uniek in de Nederlandse verhoudingen en een schoolvoorbeeld van het dilemma waarmee bedrijven wereldwijd te maken hebben. Wie is de baas in het bedrijf en wie neemt de strategische beslissingen, het management of de eigenaars?
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mierlo, Joost van, Dijk, Bert van - Bestuur onder vuur / de machtstrijd om VNU