Trijber, Leontine - De ontdekking van de tuin / tuingeheimen va

Schrijver:
Titel: De ontdekking van de tuin / tuingeheimen van de beste tuinkenners van Nederland en België
ISBN: 9789058977212
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 2008, Gebonden, 242 pg. In uitstekende staat als nieuw
Prijs: € 16,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een exclusief tuinboek van Leontine Trijber met een selectie van tuinspecialisten en kwekers zoals Jacqueline van der Kloet, Hans Kramer, Roger Bastin, Koen van Poucke, Ton Ter Linden,Brian Kabbes en Peter Bauwens. Ze vertellen over hun vak als topkweker, groenontwerper, (tuin)kunstenaar, beplantingsspecialist of tuinarchitect. Een boek boordevol tuingeheimen, beplantingsideeën en andere niet te missen adviezen. Een kijkje in de keuken van hun persoonlijke inspiratiebronnen en favoriete adressen. En ze hebben bijna allemaal zelf een bijzondere, te bezoeken tuin en/of kwekerij. Over de creativiteit en uitdaging van tuinieren, over het ontwikkelen van smaak en over alles wat tuinieren zo leuk en haalbaar maakt. Tevens 250 adressen van open tuinen in Nederland en België die jaarlijks vele bezoekers trekken en die speciaal door Groei & Bloei geselecteerd zijn.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Trijber, Leontine - De ontdekking van de tuin / tuingeheimen van de beste tuinkenners van Nederland en België

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.