boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

scheers, rov van - Paul Verhoeven / de geautoriseerde biografie

Schrijver:
Titel: Paul Verhoeven / de geautoriseerde biografie
ISBN: 9789061318927
Taal: Nederlands
Uitgever: bijleveld
Bijzonderheden: 1996, Paperback / softback, 320pp als nieuw 9789061318927 121 Voor zijn onderzoek sprak biograaf Rob van Scheers behalve met Paul Verhoeven ook met circa honderd zegslieden, onder wie Michael Douglas, Jan de Bont, Rutger Hauer, Kyle MacLachlan, Pete
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Twaalf jaar na de eerste (internationale) editie is er nu de geactualiseerde versie van de veelgeprezen biografie die een nieuw licht werpt op werk en leven van Nederlands grootste fi lmer Paul Verhoeven. De nieuwe editie, die verschijnt bij Verhoevens zeventigste verjaardag, is aangevuld met kleurenfoto's en uitgebreide extra hoofdstukken over Starship Troopers (1997), Hollow Man (2000) en uiteraard Zwartboek (2006), de fi lm waarmee Verhoeven zijn triomfantelijke terugkeer in Nederland beleefde.

Voor zijn onderzoek sprak biograaf Rob van Scheers behalve met Paul Verhoeven ook met circa honderd zegslieden, onder wie Michael Douglas, Jan de Bont, Rutger Hauer, Kyle MacLachlan, Peter Weller, Jan Wolkers, Gerard Reve, Gerard Soeteman, Monique van de Ven, Carice van Houten, Arnold Schwarzenegger, Jeroen Krabbé, Hollywood-agente Marion Rosenberg en de scenaristen Ed Neumeier, Gary Goldman, Ron Shusett en Joe Eszterhaz.
Met een voorwoord van Jan Wolkers.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

scheers, rov van - Paul Verhoeven / de geautoriseerde biografie