: Jan J. B. Kuipers - Bannenfluister, hemelglas

Schrijver:
Titel: Bannenfluister, hemelglas
ISBN: 9789073730229
Taal: Nederlands
Uitgever: Babel SF 10 Rijswijk 1e druk 1995 9789073730229
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover 255pp. in zeer goede staat, schaars !
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een spelmachine die deelnemende spelers een rol verschaft in het leven zelf (onze realiteit) als etappenkoers naar steeds nieuwe hogere werkelijkheden; twee bizarre gezellen op zoek naar de Uiterste Dame aan het Einde van de Wereld; een man, die soms vrouw wordt, ontmoet een hond die soms een man wordt in een nooitgeziene post-Apocalyptische werkelijkheid. Dit zijn enkele van de thema's in deze bundel met 12 fantastische en kolderieke verhalen, die meestal ergens SF-elementen bevatten. Kuipers vermengt allegorische, mythische en surrealistische elementen en transporteert dit alles in een heel eigen en met niets vergelijkbaar kolder-universum waar niets is wat het hoort of schijnt te zijn. Deze tomeloze fantasie leidt soms tot 'overkill': men leest de verhalen liefst niet direct na elkaar, want de grillige taal en het kronkelend taalgebruik vergen een aanpassing van de lezer. Wel een bundel die de lezers van R.A. Lafferty en het recentere SF-kolderwerk van Robert Sheckley zeker zal aanspreken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

: Jan J. B. Kuipers - Bannenfluister, hemelglas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.