boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Parkhurst, C. - Cash Express / zeven teams strijden om 1 miljoe

Schrijver:
Titel: Cash Express / zeven teams strijden om 1 miljoen in een reis rond de wereld
ISBN: 9789049999131
Taal: Nederlands
Uitgever: Truth & Dare
Bijzonderheden: 2007, Paperback / softback, 312 pag goede staat 9789049999131 042 Welkom bij de show van je leven Zeven teams reizen in de reality show Cash Express de wereld rond in de strijd om één miljoen dollar. Van Egypte tot Japan, van Zweden tot Engeland - de
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Welkom bij de show van je leven
Zeven teams reizen in de reality show Cash Express de wereld rond in de strijd om één miljoen dollar. Van Egypte tot Japan, van Zweden tot Engeland - de kandidaten zijn op jacht naar de juiste antwoorden en verzamelen onderweg de meest bizarre voorwerpen, op de voet gevolgd door de camera. Elke speller heeft zo zijn eigen reden om mee te doen: moeder Laura probeert de relatie met dochter Cassie te redden; de ex-homoseksuelen Justin en Abby willen het geloof verspreiden; de kindsterren van weleer, Juliet en Dallas, hopen op een nieuwe boost voor hun televisiecarrière. De vraag is of de koppels hun pijnlijkste geheimen verborgen kunnen houden terwijl ze dag en nacht worden gepusht om ze aan de wereld te openbaren.
Cash Express is een originele 'feel good' roman met een knipoog naar reality tv. Het leest als een trein en is net zo verslavend als programma's als Wie is de mol?, Peking Express en Fear Factor.
'Een aangrijpende pageturner. (...) Parkhurst geeft elk personage diepgang en gevoel (...). Een boek dat je met tegenzin weglegt, zelfs nadat de laatste deelnemer van Cash Express de finish heeft bereikt.' ELLEMAGAZINE
'Zo'n sterke satire dat je zou zweren dat het een echte tv-show was!' ENTERTAINMENT WEEKLY
Carolyn Parkhurst behaalde een master in Creatief Schrijven en debuteerde met de bestseller De honden van Babel. Carolyn woont in Washington D.C. met haar man et twee kinderen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Parkhurst, C. - Cash Express / zeven teams strijden om 1 miljoen in een reis rond de wereld