Vis en schelpdieren nieuwe stijl

Schrijver:
Titel: Vis en schelpdieren nieuwe stijl
ISBN: 9789061828938
Uitgever: Direct Holdings Holland B.V.
Bijzonderheden: Gebonden, nieuwstaat De nieuwe serie kookboeken van Time-Life biedt recepten die aansluiten bij de nieuwe benadering van koken: zuivere smaken door kersverse ingredienten en een spaarzaam gebruik van zout, suiker en vetten. Dit viskookboek geeft rece
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De nieuwe serie kookboeken van Time-Life biedt recepten die aansluiten bij de nieuwe benadering van koken: zuivere smaken door kersverse ingrediënten en een spaarzaam gebruik van zout, suiker en vetten. Dit viskookboek geeft recepten voor magere vis, vette vis, schaal- en schelpdieren en gerechten voor de magnetron. Voorin wat voedingsvoorlichting en kooptips, achterin technieken voor het schoonmaken, strippen, fileren enz. aan de hand van duidelijke werkfoto's, 2 basisrecepten voor bouillons, een verklarende woordenlijst en een alf. index. De recepten eisen enige kookervaring, zijn alle geïllustreerd met een kleurenfoto en vermelden bereidingstijd, joules/cal., eiwit, cholesterol, vet en natrium. De receptuur is internationaal, met enige nadruk op de V.S. Niet alle ingredienten zullen altijd verkrijgbaar zijn, al worden vaak vervangingen gesuggereerd. Geen verdubbeling van de serie Praktisch koken, waarin de nadruk ligt op warenkennis en de technieken van bereiden. Zeer verzorgd uitgegeven, goed bewerkt. Als aanvulling voor wat grotere kollekties.

(NBD|Biblion recensie, Toos Verhoeven-van Raamsdonk.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Vis en schelpdieren nieuwe stijl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.