boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Benjamin Charles Elton (born 3 May 1959) is a British-Australian comed

Schrijver:
Titel: Vruchteloos
ISBN: 9789041760173
Taal: Nederlands
Uitgever: zilver pockets
Bijzonderheden: 2000, Ppb, 310pp als nieuw 9789041760173 078 Sam en Lucy hebben een nagenoeg ideaal huwelijk. Het enige wolkje aan de horizon is het feit dat ze maar geen kinderen kunnen krijgen.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sam en Lucy hebben een nagenoeg ideaal huwelijk. Het enige wolkje aan de horizon is het feit dat ze maar geen kinderen kunnen krijgen. Lucy's almaar groter wordende obsessie en de onmacht van Sam er adequaat op te reageren maken van het wolkje een wervelstorm, die leidt tot overspel en echtscheiding. Een kind komt er niet, maar de gelieven vinden elkaar uiteindelijk toch terug. Dit verhaal is geschreven in de vorm van dagboeken die beiden bijhouden, en geeft vermakelijke doorkijkjes in de wereld van kunstmatige inseminatie en de BBC, waar Sam werkt. De helft van de roman - Lucy's dagboek - is cursief gezet, Sams gedeelte staat in een gewone letter. Geen grootse roman, wel onderhoudend, onlangs verfilmd onder de titel 'Maybe Baby' met Emma Thompson, Joanna Lumly en Rowan Atkinson. Rood omslag met de afbeelding van blauwe en enkele groene zaadcellen. Eerdere werden van deze auteur, tekstschrijver voor succesrijke Britse tv-series als de 'The Young Ones' en 'Thin Blue Line', onder meer de bijtend satirische roman 'Popcorn' (1997) en het meer ingetogen 'Boem!' (1998) vertaald. Royale druk.
(Biblion recensie, Redactie)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benjamin Charles Elton (born 3 May 1959) is a British-Australian comedian, author, playwright, actor and director. He was a part of London's alternative comedy movement of the 1980s and became a writer on series such as The Young Ones and Blackadder, - Vruchteloos