Blair - Vier vrouwen

Schrijver:
Titel: Vier vrouwen
ISBN: 9789032501617
Uitgever: Kern Uitgevers, De
Bijzonderheden: 1984 Gebonden met s.o. , goede staat
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vlot geschreven familiekroniek, spelend van 1928-'68. Hoofdpersonen: 2 Amerikaanse joden en vier vrouwen uit hun familie: Arnold bouwt een kosmetika-imperium op en Joshua gaat uit idealisme naar Palestina. Ondanks zijn enorme sukses blijft Arnold altijd jaloers op Joshua, vanwege diens geboren leiderschap. Geld en macht, liefde en jaloezie, maar vooral oorlogen, geweld, wapensmokkel, geldinzamelingen, het ontstaan van Israel spelen een grote rol. Het boek eindigt waar Joshua - de bewonderde en benijdde, die na zijn ervaringen in de Tweede Wereldoorlog zichzelf nooit meer gevoelens van liefde en tederheid heeft toegestaan - in de Zesdaagse oorlog zijn vrouw en oudste zoon verliest en als gebroken man smeekt om de aanwezigheid van zijn broer. Goede karaktertekening van de hoofdpersonen, vooral de mannen, knappe verwerking van historische gegevens, Amerikaanse enscenering, een niet overdreven dosis seks en geweld.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.