Boer - Appelboom bloeit weer

Schrijver:
Titel: Appelboom bloeit weer
ISBN: 9789024235674
Uitgever: 9789024235674
Bijzonderheden: 2002, Paperback / softback, kaft heeft gebruikssporen, pagina's zijn prima
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Kinderen uit de hoogste klas basisschool worstelen met de vraag waarom er bij een tot zwemmen nodend meertje borden staan met 'Vervuild water'. Het ziet er zo aanlokkelijk uit. Een vreemde, bij nadere beschouwing niet onvriendelijke zwerver baadt er wel. In de loop van 't verhaal blijkt in en om 't water afval gestort te zijn door een geneesmiddelenfabriek. De zwerver was vrachtwagenchauffeur bij de fabriek, kon de wroeging niet aan en sterft uiteindelijk. Hoofdpersoon Hans raakt actief betrokken bij de ontraadseling van de zaak, geholpen door zijn onderwijzer. Deze meester is de enige wiens karakter geprofileerd is met herkenbare eigenschappen. De kinderen (steeds keurig voor de helft jongens, voor de helft meisjes) zijn, net als op de zwart-wit tekeningen, schematisch en uitdrukkingsloos. Ze discussiëren in clichés over zaken als milieubederf en kernenergie. Ook in de klas, maar dan steken ze eerst hun vinger op. De dood van de zwerver blijft duister; dit raadsel maakt 't verhaal toch boeiend. Veel vlotte zwart-wit pentekeningen. Vanaf ca. 11 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boer - Appelboom bloeit weer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.