boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Janssen, Dennis - Zakelijke communicatie 1

Schrijver:
Titel: Zakelijke communicatie 1
ISBN: 9789001432980
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2002, 408pp, Paperback / softback goed 9789001432980 132 Zakelijke communicatie behandelt niet alleen de in- en externe communicatie van profit- en non-profitorganisaties, maar ook de communicatie van particulieren met bedrijven en instellingen. Het
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zakelijke communicatie behandelt niet alleen de in- en externe communicatie van profit- en non-profitorganisaties, maar ook de communicatie van particulieren met bedrijven en instellingen. Het boek kenmerkt zich door de toepasbare theorie en een veelheid aan realistische cases.
Completer en compacter
Deze nieuwe, vierde druk is compacter en overzichtelijker geworden. Formuleringen zijn beknopter, uiteraard zonder aan duidelijkheid in te boeten. Verder is er een duidelijker scheiding aangebracht tussen theorie, adviezen en voorbeelden. Grote voorbeeldteksten en opdrachten zijn niet in het boek, maar op de bijgevoegde cd-rom opgenomen. Deze cd-rom bevat ook een overzicht van alle tekstmodellen die in het boek aan de orde komen.
Volledig geactualiseerd
Voorbeelden en opdrachten zijn waar nodig geactualiseerd. Ook de informatie over e-mail en internet is aangepast aan de huidige stand van zaken. Toegevoegd zijn tenslotte adviezen over 'schrijven voor het web'.
Verbeterde naslagfunctie
Zakelijke communicatie wordt steeds vaker ook als naslagwerk ingezet. De nieuwe editie is daar volledig op toegesneden. Per module is de leerstof samengevat in een handig overzichtsschema met alle relevante stappenplannen en productmodellen. De margeteksten zijn scherper geformuleerd in zoektermen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Janssen, Dennis - Zakelijke communicatie 1