boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Cornwell, J. - De Paus en het lot van de gelovigen

Schrijver:
Titel: De Paus en het lot van de gelovigen
ISBN: 9789050185707
Taal: Nederlands
Uitgever: balans
Bijzonderheden: 2002 Paperback / softback, 256pp goede staat 9789050185707 011 John Cornwell, katholiek denker en schrijver, geeft in dit boek een persoonlijke analyse die voor velen zeer herkenbaar zal zijn en voor anderen aanleiding tot tegenwerping.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De katholieke kerk heeft meer dan een miljard gelovigen over de hele wereld. Maar onder de schijnbaar bezielende leiding van paus Johannes Paulus II tekenen zich grove haarscheuren af in de denkwerelden van de verschillende groeperingen.
Voor vele katholieken heeft dit implicaties voor het dagelijks leven. Dilemma's over trouw of solidariteit aan de kerk, over begrip of vijandigheid ten opzichte van andersdenkenden, over priesterschap van vrouwen, over liturgie, over vernieuwing of stilstand doemen al dan niet expliciet telkens weer op.
John Cornwell, katholiek denker en schrijver, geeft in dit boek een persoonlijke analyse die voor velen zeer herkenbaar zal zijn en voor anderen aanleiding tot tegenwerping.
Vasthoudend aan zijn katholieke geloof roept hij toch op tot debat, tot kritische zin. Hij draagt het Vaticaans gezag uit, hij houdt een indringend pleidooi voor een open en betrokken geloof.
John Cornwell woont en werkt in Engeland. Hij publiceerde eerder 'Als een dief in de nacht: de dood van paus Johannes Paulus I' en het succesvolle 'Hitlers paus'.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cornwell, J. - De Paus en het lot van de gelovigen