boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Fiebag, P. - De geheimen van natuurvolken / kosmische rituelen:

Schrijver:
Titel: De geheimen van natuurvolken / kosmische rituelen: tekens van de goden, dodenculten en mythen van de sterren
ISBN: 9789043900300
Uitgever: Tirion Algemeen
Bijzonderheden: 1999, 218pp, Ppb 218pp zgan 9789043900300 427 De natuurvolken op Sulawesi (Celebes) en in het Andesgebergte beweren dat zij niet van aardse oorsprong zijn. Zij wachten nog steeds op de terug keer van hun hemelse goden en dragen hun doden op
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De natuurvolken op Sulawesi (Celebes) en in het Andesgebergte beweren dat zij niet van aardse oorsprong zijn. Zij wachten nog steeds op de terug keer van hun hemelse goden en dragen hun doden op aan de Plejaden of begraven ze hoog in de bergen, zodat ze dichter bij de sterren zijn. Beschikken deze natuurvolken soms over geheime informatie?

Peter Fiebag ontdekte op bouwwerken van de natuurvolken op Sulawesi een groot aantal verwijzingen naar hun buitenaardse voorouders, die zij sterrengoden plegen te noemen. Tussen de rijstvelden en de tropische begroeiing in het land van de Toradja's bevindt zich bovendien een oeroud centrum waar kosmische rituelen worden uitgevoerd. Daar zouden de sterrengoden destijds geland zijn. Belde natuurvolken kennen rituelen, die zij al eeuwen lang aan elkaar doorgeven en waarin zij opgaan in de wereld van hun voor ouders, ergens ver weg in de sterren. Aan een van deze rituelen, de cultus van de obelisk, nam de auteur zelf deel. Zijn de obelisken die wij uit Egypte en elders kennen, evenals die van de natuurvolkeren, verwijzingen naar de raketten, waarmee de sterrengoden neerdaalden? En hadden de farao's dan gelijk, toen zij dachten dat zij van goddelijke oorsprong waren. Een fascinerende ontmoeting met onbekende werelden, die een heel nieuw en opwindend licht op de ons bekende culturen werpen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fiebag, P. - De geheimen van natuurvolken / kosmische rituelen: tekens van de goden, dodenculten en mythen van de sterren