Tyberg, S. - Het grote vraag-en antwoordenboek van de 20ste eeu

Schrijver:
Titel: Het grote vraag-en antwoordenboek van de 20ste eeuw
ISBN: 9789024351862
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheden: Gebonden, zgan Elf hoofdstukken - elk gewijd aan een belangrijke sector van de samenleving - behandelen in vraag/antwoordvorm de geschiedenis van onze eeuw. Er is geprobeerd hoofdmomenten daarvan enigszins samenhangend te bespreken. De uitgebreidheid
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Elf hoofdstukken - elk gewijd aan een belangrijke sector van de samenleving - behandelen in vraag/antwoordvorm de geschiedenis van onze eeuw. Er is geprobeerd hoofdmomenten daarvan enigszins samenhangend te bespreken. De uitgebreidheid van de stof leidt onontkoombaar tot een zekere oppervlakkigheid. Zo worden de val van de muur en de eenwording van Duitsland wel behandeld, maar blijven de economische en maatschappelijke ontwikkelingen daarna voor met name het oosten buiten beeld. Ondanks het register is het terugzoeken van onderwerpen vrij lastig. Het noopt tot veel heen-en-weer-geblader. Voor geïnteresseerden als eerste oriëntatie zeer wel bruikbaar, maar wie diepgang zoekt moet elders terecht. Aantrekkelijk is het overvloedige fotomateriaal in kleur en in zwart-wit in dit kloek uitgevoerde boek. Vanaf ca. 13 jaar.
(Biblion recensie, T. Herrman.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tyberg, S. - Het grote vraag-en antwoordenboek van de 20ste eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.