Thompson, Elspeth - De cottagetuin nieuwe stijl

Schrijver:
Titel: De cottagetuin nieuwe stijl
ISBN: 9789058970886
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2002 , paperback 144pp, in uitstekende staat als nieuw
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De afgelopen jaren heeft de traditionele cottagetuin een grote ontwikkeling doorgemaakt. Nog steeds wordt het hart van de tuin gevormd door een overvloed aan planten, maar de manier waarop ze worden gecombineerd en toegepast is nieuw. Planten van verschillende hoogte, grootte en kleur staan kriskras door elkaar. Traditionele cottagetuinplanten worden gecombineerd met robuuste, bijna architecturale planten. De kleuren zijn zo mogelijk nog opvallender dan voorheen: felroze, limoengroen, lavendelblauw, wijnrood en paars. De cottagetuin nieuwe stijl toont de vele mogelijkheden van deze stijl, die zowel geschikt is voor de grotere landelijke tuin als voor kleine stadstuintjes. Het boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel behandelt verschillende thema's. Zo wordt onder meer gekeken hoe de lieflijke cottagetuin van vroeger een robuustere aanblik heeft gekregen en hoe een echte gezinstuin ontstaat, waarin voor kinderen volop ruimte is om te spelen. De wat formelere tuin komt aan bod, evenals de natuurlijke tuin, die door een overvloed aan grassen en wilde bloemen een nonchalante sfeer ademt, Het tweede deel van het boek is praktisch van aard. Dat gaat in op het ontwerpen van een cottagetuin nieuwe stijl, de belangrijkste blikvangers, eventuele waterelementen en de perfecte planten waarmee de sfeer bereikt kan worden van de thema's uit het eerste deel. Iedere tuinier die schoonheid, geborgenheid en een natuurlijke, romantische stijl nastreeft, vindt in dit boek met prachtige foto's van Melanie Eclare en prettig leesbare, informatieve teksten van Elspeth Thompson volop inspiratie en praktische ideeën.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thompson, Elspeth - De cottagetuin nieuwe stijl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.