Nienke van hichtum - afke's tiental

Schrijver:
Titel: afke's tiental
ISBN: 9789061136064
Taal: Nederlands
Uitgever: Icob
Bijzonderheden: Paperback / softback, zgan Als een boek in 90 jaar tijd méér dan 50 drukken beleeft, dan is de kracht van dit klassieke verhaal wel bewezen. Maar waarom worden er steeds weer nieuwe bewerkingen gefabriceerd (zoals deze goedkope uitgave onder redact
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als een boek in 90 jaar tijd méér dan 50 drukken beleeft, dan is de kracht van dit klassieke verhaal wel bewezen. Maar waarom worden er steeds weer nieuwe bewerkingen gefabriceerd (zoals deze goedkope uitgave onder redactie van een drietal)? Wat is er mis aan baker (nu: baakster), en waarom van langere zinnen korte maken, hetgeen ten koste gaat van de zo meeslepende verteltrant? De omslagillustratie in kleur, geplaatst op een fel-oranje kaft oogt 'moderner' dan bv. de verzorgde uitgave t.g.v. het 125-jarig jubileum van uitgeverij Kluitman (a.i. 91-31-148-9). Het is maar waar je voor kiest. Met dertien zwart-wit tekeningen in verschillende stijlen (en met verschillende initialen!). Deze staan her en der op niet passende plaatsen bij de tekst. Deze gezochte, dus overbodige bewerking doet afbreuk aan de oorspronkelijke uitgave. Duidelijk lettertype. Grote pocketuitgave. Oranje omslag, rode belettering met een aantrekkelijke tekening in kleur.
(Biblion recensie, J. Balens.)
Verder lezen

boekenbinder

boekenbinder uit Egmond-Binnen

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nienke van hichtum - afke's tiental

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.