Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Goolrick, Robert - Een betrouwbare vrouw

Schrijver:
Titel: Een betrouwbare vrouw
ISBN: 9789022552735
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2010, Paperback / softback, 240pp goede staat 9789022552735 174 Op een ijskoud perron staat Ralph Truitt, succesvol zakenman, te wachten totdat de vrouw uitstapt die zijn advertentie voor een ''betrouwbare vrouw'' heeft beantwoord. Maar wanneer Cathe
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op een ijskoud perron staat Ralph Truitt, succesvol zakenman, te wachten totdat de vrouw uitstapt die zijn advertentie voor een ''betrouwbare vrouw'' heeft beantwoord. Maar wanneer Catherine Land uit de trein stapt, blijkt ze alles te zijn behalve de eenvoudige, eerlijke vrouw naar wie Ralph op zoek was. Catherine is veel te mooi, wordt achtervolgd door een schandalig verleden en gedreven door hebzucht.

Waar Catherine echter niet op heeft gerekend, is dat Ralph ook heel wat te verbergen heeft voor zijn nieuwe vrouw. Geïsoleerd als ze zijn op hun grote landgoed kan de confrontatie niet uitblijven, en het verhaal van Ralph en Catherine ontvouwt zich op een manier die geen van beiden zich had kunnen voorstellen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Goolrick, Robert - Een betrouwbare vrouw Goolrick, Robert - Een betrouwbare vrouw