boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Simonis, I. - Boogschutter

Schrijver:
Titel: Boogschutter
ISBN: 9789038903705
Uitgever: Elmar, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1995, Paperback / softback, zgan Al eeuwenlang worden mensen geobsedeerd door de gedachte, dat al hetgeen in een mensenleven plaatsvindt verband houdt met het grote kosmische gebeuren. Vanuit die grondgedachte hebben astrologen steeds getracht uit de
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Al eeuwenlang worden mensen geobsedeerd door de gedachte, dat al hetgeen in een mensenleven plaatsvindt verband houdt met het grote kosmische gebeuren. Vanuit die grondgedachte hebben astrologen steeds getracht uit de stand en de loop van de hemellichamen het karakter en de levensloop van de mens te verklaren. Ina Simonis stamt uit een oud geslacht van astrologen. het bovenaardse, mystieke, buitenzintuiglijke, maar ook de loop der planeten en de stand der sterren zijn begrippen, die zij van jongs af aan heeft leren hanteren. Opmerkelijk is de boeiende wijze waarop de auteur uw karaktereigenschappen haarscherp weet te analyseren en u waar nodig nieuwe wegen wijst, want de toekomst ligt niet vast! In dit kleurig geïllustreerd boekje leest u over symboliek, eigenschappen, ascendant, gezondheid, loopbaan en partnerkeuze van het sterrenbeeld BOOGSCHUTTER.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simonis, I. - Boogschutter