boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

dampier - De mandala en de wereldreligies

Schrijver:
Titel: De mandala en de wereldreligies
ISBN: 9789077247228
Taal: Nederlands
Uitgever: akasha
Bijzonderheden: 2005, Paperback / softback, zgan 450 9789077247228 In dit boek word je uitgenodigd een spirituele ontdekkingsreis te ondernemen en je al tekenend te verdiepen in de essentie van de grote wereldreligies. We starten de reis in het Midden-Oosten waar he
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek word je uitgenodigd een spirituele ontdekkingsreis te ondernemen en je al tekenend te verdiepen in de essentie van de grote wereldreligies. We starten de reis in het Midden-Oosten waar het jodendom, het christendom en de islam hun wortels hebben. Hierna reizen we door naar India, de bakermat van het boeddhisme en het land waar de mandala zijn oorsprong vindt. We vervolgen onze tocht naar China waar onder meer het confucianisme en het taoïsme worden aangehangen.
Het boek beschrijft het ontstaan en de essentie van de verschillende stromingen. Aan de hand van de vele getekende symbolen zie je de verschillen en de overeenkomsten tussen de religies. De symbolen zijn in een mandala geplaatst omdat deze vorm met zijn vaste basisstructuur bij uitstek geschikt is om een ordening te creëren in de vele aspecten van de verschillende geloofsrichtingen.
Het boek nodigt uit om zelf een keuze te maken uit de aangeboden voorbeelden en hiervan een mandala in eigen stijl te creëren. Op die manier is het mogelijk te onderzoeken welke symbolen en beelden voor jou als lezer uitdrukking geven aan de kern van een religie.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

dampier - De mandala en de wereldreligies