boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Grenville, K. - De verborgen rivier

Schrijver:
Titel: De verborgen rivier
ISBN: 9789041410153
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: 2006 hardcover, ex bibliotheek, 343pp, 9789041410153 115 Dit meeslepende historische verhaal doet denken aan het werk van Peter Carey en Sarah Waters. De verlangens van de kolonisten, hun morele dilemmas en de gevaren waarmee zij geconfronteerd worde
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
William Thornhill groeit op in een achterbuurt in het negentiende-eeuwse Londen. Als hij een kleine misdaad begaat wordt hij verbannen naar een Australische strafkolonie. Met zijn vrouw Sal en hun kinderen vertrekt hij naar het vreemde, vijandige en verre land. Daar ontstaat een strijd tussen de Aboriginals en de nieuwe bewoners. Om in die strijd te overleven zal Thornhill al snel de moeilijkste beslissing van zijn leven moeten nemen.
Dit meeslepende historische verhaal doet denken aan het werk van Peter Carey en Sarah Waters. De verlangens van de kolonisten, hun morele dilemmas en de gevaren waarmee zij geconfronteerd worden zijn weergaloos beschreven. De verborgen rivier is een universeel en tijdloos verhaal over de waarde van bezit en identiteit en over wat het betekent je ergens thuis te voelen.
Kate Grenville woont in Sydney. De verborgen rivier werd bekroond met de Commonwealth Prize 2006 en genomineerd voor de Man Booker Prize 2006. Haar eerdere roman Dromen van volmaaktbeid won de Orange Prize 2001.
'Het verhaal over wederzijdse vooroordelen is van alle tijden.' - De Staudaard
'Een verdrietig boek, prachtig geschreven.' - The Observer
'Een schrijfster met een verbijsterend talent.' - The New York Times
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grenville, K. - De verborgen rivier