Anne de Vries - Vries, Anne de-Bartje (nieuw)

Schrijver:
Titel: Vries, Anne de-Bartje (nieuw)
ISBN: 9789043524629
Uitgever:
Bijzonderheden: Wie kent niet het dromerige Drentse jongetje Bartje, creatie van Anne de Vries, en zijn strijd met de vaak onbegrijpelijke grotemensenwereld?  Want Bartje is niet zomaar een jongetje uit een landarbeidersgezin. Met zijn scherpe observatievermogen...
Prijs: € 9,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie kent niet het dromerige Drentse jongetje Bartje, creatie van Anne de Vries, en zijn strijd met de vaak onbegrijpelijke grotemensenwereld? 
Want Bartje is niet zomaar een jongetje uit een landarbeidersgezin. Met zijn scherpe observatievermogen weet hij zijn medemensen al heel vroeg te peilen, en ook de troost die hij vindt in de schoonheid van de natuur is nu wellicht herkenbaarder dan ooit. Bartje is een mens met zwakheden, maar sterk genoeg om ze onder ogen te zien. Dit boek is een prachtig relaas over het leven van een eenvoudig jongetje, dat onder moeilijke omstandigheden opgroeit. Maar het dromen heeft hij gelukkig niet afgeleerd.
Anne de Vries schetst in Bartje met zijn eenvoudige en natuurlijke verteltrant een treffend beeld van het vroegwijze jongetje uit een Drents landarbeidersgezin. 
Bartje - ‘ik bid niet veur brune bonen’ - is een nationale verschijning geworden.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne de Vries - Vries, Anne de-Bartje (nieuw)