Clark, J. - Smeltbreedtes

Schrijver:
Titel: Smeltbreedtes
ISBN: 9789029067287
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: hardcover, geb. ex.bibliotheek, 365pp, 9789029067287 160 Smeltbreedtes is zon'n boek dat je bij hoge uitzondering tegenkomt - een meeslepende, volkomen oorspronkelijke roman. Het verhaal zelf is een adembenemende familiesage die bijna een eeuw omspan
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Smeltbreedtes is zon'n boek dat je bij hoge uitzondering tegenkomt - een meeslepende, volkomen oorspronkelijke roman. Het verhaal zelf is een adembenemende familiesage die bijna een eeuw omspant en waarin het levensverhaal wordt beschreven van Aurora St. Croix, die in 1912 als klein kind uit het niets in de Noord-Atlantische Oceaan lijkt op te duiken, als ze vredig op een ijsschots langs de oostkust van Canada dobbert. De baby, met haar witblonde haar en met een bruin en een blauw oog, wordt geadopteerd door het vissersechtpaar Francis en Merla St. Croix en groeit uit tot de meest geliefde 'van-verre-komende', zoals iedereen die niet tot de plaatselijke bevolking hoort zeker een generatie lang wordt genoemd in de Cape Race-streek van Newfoundland.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clark, J. - Smeltbreedtes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.