Vanandel - Say again?

Schrijver:
Titel: Say again?
Uitgever: Leeuwis Publication Martin
Bijzonderheden: Paperback / softback, goede staat
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Boek met luchtvaartcartoons door Ton van Andel samen met korte anecdotes. Engelstalig, 200 pagina's formaat A5. Dit boek is heruitgave van "Say again" uit 1982 samen met "Say no more" uit 1989 gecombineerd in één boek.
Recensie(s)
Circa honderddertig cartoons, getekend door Ton van Andel, van teksten voorzien door Martin Leeuwis, over de luchtvaart en in het bijzonder het straaljagertijdperk. De auteurs zijn beiden piloot geweest bij de Koninklijke Luchtmacht, de ideeën hebben ze opgedaan gedurende hun loopbaan, niet in het minst aan de bars van de vliegvelden, waar het stijf staat van de sterke verhalen. De cartoons zijn schitterend van stijl en van een grote vlotheid, waarbij de korte teksten passen. De cartoons worden afgewisseld met een vijftigtal moppen uit de luchtvaart. Alle teksten zijn in de Engelse taal, duidelijk en makkelijk te volgen. Het hele boekje ademt liefde voor de luchtvaart uit en zal zeker aanslaan bij iedereen, die de luchtvaart een warm hart toedraagt, alsmede de vele Nederlanders, die de Engelse taal machtig zijn.
(Biblion recensie, Ing. Hans Stoovelaar.)
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vanandel - Say again?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.