Bajani, Andrea - Wie houdt dan stand ?

Schrijver:
Titel: Wie houdt dan stand ?
ISBN: 9789025367015
Taal: Nederlands
Uitgever: Athenaeum
Bijzonderheden: 2010, 186pp,/ paperback / softback / ongelezen, mooi exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 1,85 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting ...........................

De Italiaanse journalist en schrijver werd in 1975 geboren. Zijn roman is een lange brief die Lorenzo aan zijn moeder Lula schrijft die in Roemenie overleden is. Tijdens haar leven heeft ze verkeerde dingen gedaan tegenover heel wat mensen, maar vooral tegenover haar zoon. Toch heeft ze ook gestreden voor haar kind, tegenover haar eigen familie, die haar en haar zoon nooit hebben aanvaard. Maar ze heeft ook gestreden voor haar werk. Toen haar business in Italie niet lukte, is ze uitgeweken naar Roemenie, de nieuwe Far West. Het land behoort weliswaar tot de Europese Gemeenschap, maar op economisch vlak men leeft er nog in de middeleeuwen. Het dictatoriaal regime van Ceausescu is hiervoor mede verantwoordelijk. Lorenzo vertelt ons zijn jeugd in flashback: veel aangename momenten zitten er niet in. Hij weet niet goed welke houding hij moet aannemen tegenover zijn moeder die hem als jong kind in de steek liet, op zoek naar het persoonlijke succes. De fascinerende reis naar het grijze Boekarest is voor Lorenzo tegelijkertijd een reis in de tijd en een ontdekking van zijn ware ik. Paperback; normale druk.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.